суботу, 1 вересня 2018 р.

Перші кроки НУШ




  Ну от і настали перші дні  Нової української школи у нашому навчальному закладі. На святі першого дзвоника чи не найголовнішими дійовими особами стали двадцять моїх вихованців-першокласників, що знову ж таки вперше переступили поріг рідної школи, зі схвильованим настроєм під благословенне обсипання житом із рук своїх батьків вишикувались на просторому подвірї, аби почути слова привітання від дирекції, учнів, своєї вчительки. А від імені батьків їх вітала власним віршем мама одного з першокласників Лариса Мороз.




  Саме батькам своїх учнів, керівництву нашої громади, адміністрації школи, директору місцевого господарства завдячую тим, що моїх школяриків-здобувачів нової освіти зустріло наше таке чудове, ошатне класне приміщення з новими меблями та приладдям. 



  По-новому, нетрадиційно пройшло і першовересневе свято у вигляді так званих форпостів. Наш клас, зокрема, обладнав українську хату («Українська хата стравами багата»), що гостинно частувала всіх учасників та гостей дійства короваєм, варениками, юшкою, пирогами, пампушками.




   Що ж, гарно відпочивши, з хорошим настроєм і легше приступати до навчання, до виконання вимог Нової української школи.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Безпека у нашому житті

  В рамках Тижня безпеки життєдіяльності з учнями 1 класу Городищенського ліцею відбувся ряд заходів: переглянуто відео "Безпека у моєм...