понеділок, 3 вересня 2018 р.

«Україна—країна моїх мрій»



Перший урок на таку тему провела я з учнями свого класу. Почали заняття із вправи «Знайомство», на якому  маленькі здобувачі освіти з допомогою квіточок складали чарівний віночок, називаючи своє імя, аналізували, чим схожі і чим відрізняються ці квіти,  порівнювали подібність чи відмінність одне від одного. 

Звертаючись до них, підкреслювала: «Ми всі різні, але тепер у нас буде багато спільного. Нас обєднала наша школа, наш клас. Тепер ми одна родина, один колектив. Цей віночок символізує  дружбу нашого класу». 

Потім склали разом «Заповіді життя в нашій шкільній родині». Помандрували стежками України, переглянули мультфільм про нашу Батьківщину. Діти виражали малюнками свої мрії, працювали в групах, складали пазли мапи України.


А релаксацією на уроці стала робота з кінетичним піском, під час якої діти фантазували про свою Україну – країну їхніх найзаповітніших мрій. 


Немає коментарів:

Дописати коментар

Безпека у нашому житті

  В рамках Тижня безпеки життєдіяльності з учнями 1 класу Городищенського ліцею відбувся ряд заходів: переглянуто відео "Безпека у моєм...