середу, 23 травня 2018 р.

Знайомство з майбутніми першокласниками

Перше знайомство з моїми майбутніми першокласниками відбулося днями у стінах дитячого садочка «Росинка». На зустріч з ними запросила його завідувач Ольга Миколаївна Гуска та вихователі.

Так,  заняття з математики та навчання грамоти, на яких була присутня,  вихователі Ірина Олексіївна Ліштван і Аліна Андріївна Соколюк побудували у формі гри, подорожі, де в гості приходили казкові герої, а діти показали вміння рахувати, додавати і віднімати, розрізняти геометричні фігури.


А також відгадували загадки, будували звукові моделі слів, складали речення, ділили слова на склади, працювали в друкованих зошитах. А як весело і дружно проводили фізкультхвилинки! Кожен із малюків старався, бо в кінці занять його очікував сюрприз.


Спостерігаючи за моїми майбутніми учнями, зробила висновок, що дітки в садочку отримали ті знання і навички, які необхідні майбутнім першокласникам Нової української школи. Вдячна за таку співпрацю школи із садочком, адже тільки у партнерстві вихователів, учителів і батьків виховаємо хорошого учня.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Безпека у нашому житті

  В рамках Тижня безпеки життєдіяльності з учнями 1 класу Городищенського ліцею відбувся ряд заходів: переглянуто відео "Безпека у моєм...