понеділок, 25 листопада 2019 р.

Лялькова вистава "Лісовий годинник"

Культурна компетентність — одна з 11 ключових компетентностей Нової української школи (НУШ) для початкових класів. Тому важливе місце у розмаїтті засобів впливу на формування особистості дитини посідає сьогодні театральна діяльність. Це особливий  вид мистецтва, який органічно поєднує в собі художнє слово, драматичну дію, поетику, живопис, музику та літературу. Він допомагає дитині глибше пізнати себе, свій внутрішній світ, спонукає її до самовдосконалення, викликаючи естетичні почуття та емоції в ході театралізованого дійства. 
 
Отож сьогодні учні початкових класів нашої школи теж отримали можливість переглянути лялькову виставу "Лісовий годинник". Діти із захопленням дивилися казкове дійство, частково і самі були його учасниками, відповідаючи на запитання героїв. Учні отримали багато задоволення та позитивних емоцій від перегляду даного дійства.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Тому хотілося б закликати насамперед батьків: виховуйте дітей у любові до театру! Даруйте їм цю щасливу можливість – занурюватися в чарівний світ надзвичайного, сонячного, неповторного драматичного мистецтва і мистецтва ляльки, яка володіє дивовижною здатністю оживати на їхніх очах.
 
 
 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Безпека у нашому житті

  В рамках Тижня безпеки життєдіяльності з учнями 1 класу Городищенського ліцею відбувся ряд заходів: переглянуто відео "Безпека у моєм...