понеділок, 25 листопада 2019 р.

Міжнародна щорічна акція “16 днів проти насильства”

Сьогодні учні 2 класу Городищенського ЗЗСО Луцького району Волинської області розпочали Міжнародну щорічну акцію “16 днів проти насильства”, яка дозволяє об’єднати свої зусилля заради спільної мети: збільшити розуміння та обізнаність про всі форми насильства у співвітчизників, створити в конкретному регіоні або окремій державі соціальний простір, вільний від насильства.

В рамках першого дня акції учні-другокласники разом зі шкільним бібліотекарем Кравчук Марією Олександрівною провели годину спілкування “Ми – різні, але ми –  рівні”, а також організували флешмоб “Наші пальчики проти насильства”, до якого долучилися і вчителі школи.

Проведення таких акцій дозволяє привернути увагу громадськості до актуальних для українського суспільства проблем подолання насильства в сім’ї, протидії торгівлі людьми та жорстокого поводження з дітьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Безпека у нашому житті

  В рамках Тижня безпеки життєдіяльності з учнями 1 класу Городищенського ліцею відбувся ряд заходів: переглянуто відео "Безпека у моєм...