субота, 20 січня 2018 р.

«ДОБРІ СВЯТА ПРИХОДЯТЬ В ДІМ»



   На таку тему нещодавно для учнів нашого четвертого класу був проведений бібліотечний урок у приміщенні сільської бібліотеки, де їх радо зустріла господиня цього книжкового царства Галина Іванівна Панасюк. Не секрет, що вихованці класовода Раїси Петрівни Сидорчук є одними з найактивніших читачів сільської бібліотеки, з радістю беруть участь у різноманітних заходах, що їх ініцією активна завідувачка цього закладу.

   Ось і зараз відбулася цікава бесіда за символічним «круглим столом», де діти розповідали про традиції святкування Різдва, Свята Василя, Водохреща у своїх сімях, заспівали «свої» колядки і щедрівки, з особливою увагою слухали розповіді про те, як відзначають ці свята у родинах сільського бібліотекаря і їхнього класовода. І, звичайно, відбулося ознайомлення з книжковими новинками на різдвяну тематику з виставки, що експонується у бібліотеці.

   Зрозуміло, що після такої атмосфери святковості, після пригощання духмяним чаєм із солодощами учням так не хотілося покидати цю затишну домівку книг.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Безпека у нашому житті

  В рамках Тижня безпеки життєдіяльності з учнями 1 класу Городищенського ліцею відбувся ряд заходів: переглянуто відео "Безпека у моєм...