пʼятниця, 19 січня 2018 р.

"Поезія у моєму житті"

   Урок позакласного читання на тему: "Поезія у моєму житті" цього разу був для четвертокласників по-особливому цікавим, адже до них завітав місцевий поет, член Національної спілки письменників України, учитель української мови та літератури Микола Васильович Сидорчук.

   По суті заняття вийшло на кшталт тих, які називають "Урок веде письменник". Микола Васильович Сидорчук розповів про себе, прочитав вірші на теми дитинства зі збірок "День народження дня", "Спектральний аналіз", дитячі вірші, гумор про школярів, запропонував свої загадки. 

   Діти емоційно реагували на виступ поета, самі прочитали деякі його вірші, а також інших авторів про Україну, рідну мову і природу, ознайомилися з витсавкою поетичних книг М. В. Сидорчука, збірок, до яких увійшли твори його учнів, що відвідують гурток учителя, де розвивають свої творчі здібності.

   "Родзинкою" уроку-зустрічі стало, звичайно, вправляння школярів у складанні власних дворядкових віршів. Без сумніву, урок досяг свого виховного і розвивального ефекту.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Безпека у нашому житті

  В рамках Тижня безпеки життєдіяльності з учнями 1 класу Городищенського ліцею відбувся ряд заходів: переглянуто відео "Безпека у моєм...