неділю, 26 травня 2019 р.

Свято Букварика

   Швидко промайнув час. І ось мої дорогі учні закінчили 1-ий клас, у якому вони навчилися рахувати, розв'язувати задачі, досліджувати, мислити, творити, а також -- читати. Підсумком усього цього ствло свято Букварика.

  На нього прийшли друзі першокласників, батьки, вчителі. Розпочали дійство герої з мультфільму "Фіксики". Школярі із захопленням слухали їхні розповіді, загадки. Самі декламували віршики про вивчені букви. Звичайно, не обійшлося це свято без основного героя -- Букварика, який дякував першокласникам за їх працю, бо всі вони навчилися читати, переповідати, створювати медіа. Діти веселилися, співали, розігрували сценки, а також познайомилися з іншими книгами-героями, які чекатимуть їх у другому класі.

   Разом із учнями брали участь батьки, які співали із ними. Це Вихованець Аліна із сином Денисом, Бакош Галина із сином Марком. А Мороз Лариса написала вірш, яким прівітала маленьких чомучок зі святом і подякувала всьому педагогічному колективу за навчання та виховання дітей.

   Директор школи І. А. Кундля та її заступник О. О. Мірчук вручили учням свідоцтва Нової української школи про закінчення курсу навчання за Букварем та медальки "Прощавай, Букварику!".


   Наостанок "Букварик" та "Сімка" з "Нуликом" подарували дітям сувеніри.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Безпека у нашому житті

  В рамках Тижня безпеки життєдіяльності з учнями 1 класу Городищенського ліцею відбувся ряд заходів: переглянуто відео "Безпека у моєм...