суботу, 8 грудня 2018 р.

Батьківські збори по-новому


Нова українська школа вимагає і нового підходу до роботи з батьками. Так, нещодавно в першому класі відбулися збори на тему: «Це диво – я, Ваша дитина», метою яких було донести до батьків, що школа – це країна знань і країна дитинства, що навчання – це життєва необхідність, а також розширити уявлення про життя класного колективу, виховувати в батьків дитиноцентризм, любов і повагу до своїх дітей.


Мами і тати наших першокласників глибше ознайомилися з їхнім шкільним життям, переглянули слайдові презентацію «Наше навчання і дозвілля в Новій українській школі».


Класовод розповіла про важливість правильного виховання дітей у сімї, учасники зборів подивились і обговорили відеоролик «Я у вас є». Практичною частиною заходу стала робота батьків у групах, виконання вправи «Річка та береги», створення колажу «Потреби дитини для всебічного розвитку». А також провели тренувальну вправу «Як звертатися до дитини», створювали «будиночок» сімейно-побутових педагогічних функцій.


Підбиваючи підсумки, класовод зачитала фрази учнів «Звернення Вашої дитини», закликала до більш тісного партнерства батьків і школи.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Безпека у нашому житті

  В рамках Тижня безпеки життєдіяльності з учнями 1 класу Городищенського ліцею відбувся ряд заходів: переглянуто відео "Безпека у моєм...